preskoči na sadržaj

Gimnazija Lucijana Vranjanina Zagreb

Samoborček - plaćanje prijevoza 11. i 12. mjesec

U privitku dostavljamo dokumentaciju potrebnu za dostavu zahtjeva za plaćanje prijevoza učenika s prijevoznikom Samoborček EU grupa d.o.o  za razdoblje studeni - prosinac 2023.


Samoborček - plaćanje prijevoza 7. mjesec

U privitku dostavljamo dokumentaciju potrebnu za dostavu zahtjeva za plaćanje prijevoza učenika s prijevoznikom Samoborček EU grupa d.o.o  za razdoblje srpanj 2023.


Samoborček - plaćanje prijevoza 5. i 6. mjesec

U privitku dostavljamo dokumentaciju potrebnu za dostavu zahtjeva za plaćanje prijevoza učenika s prijevoznikom Samoborček EU grupa d.o.o  za razdoblje svibanj – lipanj 2023.


Samoborček - plaćanje prijevoza 3. i 4. mjesec

U privitku dostavljamo dokumentaciju potrebnu za dostavu zahtjeva za plaćanje prijevoza učenika s prijevoznikom Samoborček EU grupa d.o.o  za razdoblje ožujak – travanj 2023.

Budući je došlo do promjene u izdavanju pokaza za učenike srednjih škola ovim putem Vas molim da ne šaljete potrebnu dokumentaciju za prijevoznika Samoborček EU grupa d.o.o.

Uputu za popunjavanje tablica poslati ćemo Vam kada dobijemo odgovor Ministarstva znanosti i obrazovanja.


Samoborček - plaćanje prijevoza 1. i 2. mjesec

U privitku dostavljamo dokumentaciju potrebnu za dostavu zahtjeva za plaćanje prijevoza učenika s prijevoznikom Samoborček EU grupa d.o.o  za razdoblje siječanj – veljača 2023.


POVRAT SREDSTAVA za svibanj i lipanj 2022. - Samoborček

Molimo učenike 1., 2. i 3. razreda da do 10. lipnja 2022. godine (maturanti do 27. lipnja 2022. godine) dostave odgovarajuće priloge i popunjeni OBRAZAC za povrat sredstava za svibanj-lipanj 2022. godine.

Priloženi dokumenti:
OBRAZAC svibanj-lipanj 2022.pdf


POVRATAK NASTAVNOG SATA NA 45 MINUTA I VOZNI RED - SAMOBORČEK

PRIJEVOZ SAMOBORČEKOM - ODGOVOR NA ZATRAŽENU IZMJENU VOZNOG REDA

 

Poštovana,

u ovom trenutku nisu planirane promjene voznog reda na autobusnim linijama za Črnomerec.

Naime, čak i kad bi se neki polasci pomaknuli za nekoliko minuta, postoji mogućnost da takav vozni red više ne bi odgovarao drugim putnicima (npr., ne idu sva djeca koja idu u školu u Zagreb u gimnaziju Lucijana Vranjanina, već i u druge škole do kojih putovanje traje još i duže), a osim učenika tu su i osobe koje rade u Zagrebu i sl.

Uz to, sama procedura pomicanja vremena polazaka na linijama koja povezuju Samobor i Zagreb nije tako jednostavna kao što se čini (promjena vremena polazaka na međužupanijskim linijama može se izvršiti usklađivanjem voznih redova koje mora odobriti Ministarstvo prometa koje već neko vrijeme ne usklađuje vozne redove), a uvođenje novih, dodatnih polazaka trenutno nije moguće zbog više objektivnih razloga, kao što su: kontinuirani rast troškova poslovanja, manjak radne snage, kontinuirani pad broja putnika i dr.

Sukladno svemu rečenom, nažalost, trenutno nismo u mogućnosti ispoštovati Vaš zahtjev.

S poštovanjem

AUTOTURIST SAMOBOR D.O.O.

10430 Samobor, Dobriše Cesarića 26

Danas se vrši isplata sredstava za prijevoz za studeni i prosinac 2021. godine, a stigla je i obavijest o porebi prikupljanja dokumentacije za povrat sredstava za ožujak i travanj 2022. godine. U privitku je obrazac za povrat, rok za dostavu dokumentacije je 5. travnja 2022. godine.

Priloženi dokumenti:
OBRAZAC za povrat - SAMOBORCEK.pdf


POVRAT SREDSTAVA - Samoborček

Molimo do 5. travnja 2022. godine dostaviti odgovarajuće priloge i popunjeni OBRAZAC za povrat sredstava za ožujak-travanj 2022. godine.

Poštovani,

povrat sredstava za sufinanciranje prijevoza učenicima koji koriste prijevoz prijevoznika Samoborček EU grupa d.o.o. vrši se preko škole. U tu svrhu, škola je dužna prikupiti podatke i popuniti tablicu za povrat sredstava. 

Sukladno Zakonu o zaštiti podatka i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podatka, u prvitiku se nalazi SUGLASNOST RODITELJA (prilažu je samo roditelji/skrbnici koji PRVI put potražuju povrat sredstava za prijevoz, kasnije ju nije potrebno prilagati) i OBRAZAC za povrat sredstava kojega trebate pažljivo ispuniti i uz njega priložiti:

fotokopirati iskaznicu i sve markice/račune koje učenik ima za navedeno razdoblje (u slučaju neposjedovanja pojedine markice, roditelj je dužan u rubrici za taj mjesec izjaviti da je markica kupljena, ali izgubljena ili sl. i potpisati se uz izjavu)

- radi isplate sredstava, ukoliko se podaci za povrat razlikuju od ranije dostavljenih, obvezno priložiti potvrdu o IBAN-u i dokaz o OIB-u  roditelja/skrbnika/učenika.

SUGLASNOST RODITELJA i OBRAZAC možete preuzeti i u učeničkoj referadi.


 

Poštovani,

sukladno Odluci o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2019./2020. (NN 81/19.) učenicima maturantima u gimnazijskim programima financira se prijevoz za dane pohađanja ispita državne mature. Prikupljanje podataka za povrat sredstava za sufinanciranje prijevoza učenicima koji koriste prijevoz prijevoznika Samoborček EU grupa za lipanj i srpanj 2020. vršit će se elektroničkim putem. 

Kao i do sada dužni ste pažljivo ispuniti OBRAZAC za povrat sredstava (cijena relacijske karte je cijena pojedinačne karte za određenu relaciju) te ga  s preslikama iskaznice i markice/pojedinačnih karata  poslati na suzana.protkovic@skole.hr . U slučaju neposjedovanja markice/pojedinačnih karata, roditelj je dužan u rubrici za taj mjesec izjaviti da je markica/pojedinačne karte kupljena, ali je izgubljena ili sl. i potpisati se uz izjavu. Sukladno Odluci financirat će se najpovoljniji iznos. 

Također vrijedi kao i do sada,  radi isplate sredstava, ako se podaci za povrat razlikuju od ranije dostavljenih, obvezno priložiti potvrdu o IBAN-u i dokaz o OIB-u  roditelja/skrbnika/učenika.


Prikupljanje podataka za POVRAT SREDSTAVA - Samoborček za ožujak 2020.

Poštovani,

zbog novonastale situacije prikupljanje podataka za povrat sredstava za sufinanciranje prijevoza učenicima koji koriste prijevoz prijevoznika Samoborček EU grupa za ožujka 2020. vršit će se elektronskim putem. 

Kao i do sada dužni ste pažljivo ispuniti OBRAZAC za povrat sredstava (upisati i cijenu relacijske karte) kojega ćete zajedno s iskaznicom i markicom  (u slučaju neposjedovanja pojedine markice, roditelj je dužan u rubrici za taj mjesec izjaviti da je markica kupljena, ali je izgubljena ili sl. i potpisati se uz izjavu) poslati na suzana.protkovic@skole.hr do 15. travnja 2020. godine.

Također vrijedi kao i do sada,  radi isplate sredstava, ako se podaci za povrat razlikuju od ranije dostavljenih, obvezno priložiti potvrdu o IBAN-u i dokaz o OIB-u  roditelja/skrbnika/učenika.


RODITELJSKI ODGOJNI STILOVI

Poštovani roditelji,

budući da roditeljski odgojni stilovi značajno utječu na kasniji djetetov razvoj i njegovo ponašanje, potrebno je osvijestiti važnost obiteljskog okruženja u kojem dijete stječe prva iskustva, uči na temelju roditeljskog ponašanja, formira mišljenje i stavove te razvija potencijale i društvene odnose.

Odnos roditelja najznačajniji je čimbenik razvoja pojedinca i njegove cjelokupne ličnosti, a svaki roditelj bira koji će roditeljski stil primjenjivati u odgoju svog djeteta. Nažalost, u pokušaju da postignu pozitivne rezultate, roditelji često griješe i nehotice postižu upravo suprotno. Kako bi se to spriječilo, iznimno je važno da su roditelji pravovremeno informirani i educirani te svjesni svojih uloga i odgovornosti. Stoga nam je iznimno zadovoljstvo pozvati Vas na tribinu „(Ne)učinkoviti odgojni stilovi“, koja obuhvaća pregled najčešćih neučinkovitih odgojnih stilova. Tribinu organizira Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji sa Gradskim uredom za zdravstvo i Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba, a održat će se u srijedu, 19. veljače 2020. godine, s početkom u 18 sati u Centru za mlade, Heinzelova ulica 62a.

Pozivamo i vas na ovo zanimljivo i korisno predavanje!


POVRAT SREDSTAVA - Samoborček

Molimo do 11. veljače 2020. godine dostaviti odgovarajuće priloge i popunjeni OBRAZAC za povrat sredstava za siječanj i veljaču 2020. godine. 

Poštovani,

povrat sredstava za sufinanciranje prijevoza učenicima koji koriste prijevoz prijevoznika Samoborček EU grupa vršit će se preko škole. U tu svrhu, škola je dužna prikupiti podatke i popuniti tablicu za povrat sredstava. 

Sukladno novim propisima (Zakon o zaštiti podatka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podatka), u prvitiku se nalazi SUGLASNOST RODITELJA (prilaže se na početku školske godine, kasnije nije potrebna ukoliko ste je već priložili) i OBRAZAC za povrat sredstava kojega trebate pažljivo ispuniti i uz njega priložiti:

- fotokopirati iskaznicu i sve markice/račune koje učenik ima za navedeno razdoblje (u slučaju neposjedovanja pojedine markice, roditelj je dužan u rubrici za taj mjesec izjaviti da je markica kupljena, ali izgubljena ili sl. i potpisati se uz izjavu)

- radi isplate sredstava, ukoliko se podaci za povrat razlikuju od ranije dostavljenih, obvezno priložiti potvrdu o IBAN-u i dokaz o OIB-u  roditelja/skrbnika/učenika.

SUGLASNOST RODITELJA i OBRAZAC možete preuzeti i u učeničkoj referadi.


BROŠURA ZA RODITELJE

Poštovani roditelji,

Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske zbog rastuće dostupnosti proizvoda koji sadrže nove psihoaktivne tvari te visokih rizika koji se povezuju s njihovom konzumacijom, izradio je brošuru za roditelje Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati.

Svrha predmetne brošure je informirati roditelje o toj pojavi. U njoj ćete naći osnovne informacije o tome što su nove psihoaktivne tvari (nove droge), u kakvim se oblicima pojavljuju, gdje se iste mogu nabaviti, koji su učinci i štetne zdravstvene posljedice konzumacije novih droga te kako prepoznati trovanje novim psihoaktivnim tvarima. Također, u brošuri su navedeni savjeti za roditelje kako na vrijeme uočiti i spriječiti problem vezan uz konzumaciju novih  psihoatkivnih tvari, odnosno kako razgovarati s djetetom o novim drogama i štetnim posljedicama njihove konzumacije.

S obzirom na aktualnost problematike novih droga i njihove pojavnosti na tržištu RH, kao i trendove koji ukazuju kako je Hrvatska iznad europskog prosjeka po konzumiranju novih droga medu mladima, Ministarstvo znanosti i obrazovanja predmetnu brošuru dostavilo je svim osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj.

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf


Poštovani roditelji,

dokumente vezane za rad škole (Godišnji plan i program, Školski kurikulum, Statut, Kućni red, Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoških mjera itd.) možete naći ovdje.

Termine individualnih informacija za roditelje naći ćete na povezinici u podizborniku "Primanje roditelja" s lijeve strane.


LUCIJANKA & ERASMUS

LUCIJANKA & MOČVARA

LUCIJANKA & STRANI JEZIK

 

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Anketa
Biste li prijatelju preporučili upisivanje u "Lucijanku"?
Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 1. 2022.

Ukupno: 240662
Ovaj mjesec: 3141
Ovaj tjedan: 833
Danas: 173
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Gimnazija Lucijana Vranjanina Zagreb / Trg hrvatskih pavlina 1, HR-10000 Zagreb / www.gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr / glv@gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju