preskoči na sadržaj

Gimnazija Lucijana Vranjanina Zagreb

POVRAT SREDSTAVA - Samoborček

Molimo do 11. veljače 2020. godine dostaviti odgovarajuće priloge i popunjeni OBRAZAC za povrat sredstava za siječanj i veljaču 2020. godine. 

Poštovani,

povrat sredstava za sufinanciranje prijevoza učenicima koji koriste prijevoz prijevoznika Samoborček EU grupa vršit će se preko škole. U tu svrhu, škola je dužna prikupiti podatke i popuniti tablicu za povrat sredstava. 

Sukladno novim propisima (Zakon o zaštiti podatka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podatka), u prvitiku se nalazi SUGLASNOST RODITELJA (prilaže se na početku školske godine, kasnije nije potrebna ukoliko ste je već priložili) i OBRAZAC za povrat sredstava kojega trebate pažljivo ispuniti i uz njega priložiti:

- fotokopirati iskaznicu i sve markice/račune koje učenik ima za navedeno razdoblje (u slučaju neposjedovanja pojedine markice, roditelj je dužan u rubrici za taj mjesec izjaviti da je markica kupljena, ali izgubljena ili sl. i potpisati se uz izjavu)

- radi isplate sredstava, ukoliko se podaci za povrat razlikuju od ranije dostavljenih, obvezno priložiti potvrdu o IBAN-u i dokaz o OIB-u  roditelja/skrbnika/učenika.

SUGLASNOST RODITELJA i OBRAZAC možete preuzeti i u učeničkoj referadi.

 


BROŠURA ZA RODITELJE

Poštovani roditelji,

Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske zbog rastuće dostupnosti proizvoda koji sadrže nove psihoaktivne tvari te visokih rizika koji se povezuju s njihovom konzumacijom, izradio je brošuru za roditelje Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati.

Svrha predmetne brošure je informirati roditelje o toj pojavi. U njoj ćete naći osnovne informacije o tome što su nove psihoaktivne tvari (nove droge), u kakvim se oblicima pojavljuju, gdje se iste mogu nabaviti, koji su učinci i štetne zdravstvene posljedice konzumacije novih droga te kako prepoznati trovanje novim psihoaktivnim tvarima. Također, u brošuri su navedeni savjeti za roditelje kako na vrijeme uočiti i spriječiti problem vezan uz konzumaciju novih  psihoatkivnih tvari, odnosno kako razgovarati s djetetom o novim drogama i štetnim posljedicama njihove konzumacije.

S obzirom na aktualnost problematike novih droga i njihove pojavnosti na tržištu RH, kao i trendove koji ukazuju kako je Hrvatska iznad europskog prosjeka po konzumiranju novih droga medu mladima, Ministarstvo znanosti i obrazovanja predmetnu brošuru dostavilo je svim osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj.

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf


Poštovani roditelji,

dokumente vezane za rad škole (Godišnji plan i program, Školski kurikulum, Statut, Kućni red, Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoških mjera itd.) možete naći ovdje.

Termine individualnih informacija za roditelje naći ćete na povezinici u podizborniku "Primanje roditelja" s lijeve strane.

 

 


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Anketa
Ispunjavate li ankete?
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 9. 2014.

Ukupno: 329791
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Gimnazija Lucijana Vranjanina Zagreb / Trg hrvatskih pavlina 1, HR-10000 Zagreb / www.gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr / glv@gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju