preskoči na sadržaj

Gimnazija Lucijana Vranjanina Zagreb

POVRAT SREDSTAVA - Samoborček

izvršen je povrat sredstava za 1.-2.2019. godine, treba dostaviti podatke za 5.-6.2019.

Poštovani,

povrat sredstava za sufinanciranje prijevoza učenicima koji koriste prijevoz prijevoznika Samoborček EU grupa vršit će se preko škole. U tu svrhu, škola je dužna prikupiti podatke i popuniti tablicu za povrat sredstava. 

Sukladno novim propisima (Zakon o zaštiti podatka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podatka), u prvitiku se nalazi SUGLASNOST RODITELJA (nije potrebna ukoliko ste je priložili ranije ove školske godine) i OBRAZAC za povrat sredstava kojega trebate pažljivo ispuniti i uz njega priložiti:

- fotokopirati iskaznicu i sve markice/račune koje učenik ima za navedeno razdoblje (u slučaju neposjedovanja pojedine markice, roditelj je dužan u rubrici za taj mjesec izjaviti da je markica kupljena, ali izgubljena ili sl. i potpisati se uz izjavu)

- radi isplate sredstava, ukoliko se podaci za povrat razlikuju od ranije dostavljenih, obvezno priložiti potvrdu o IBAN-u i dokaz o OIB-u  roditelja/skrbnika/učenika.

SUGLASNOST RODITELJA i OBRAZAC možete preuzeti i u učeničkoj referadi.

Vjerodostojnu dokumentaciju koja će ujedno biti i temelj za isplatu sredstava molimo dostaviti u školu do 4. lipnja 2019. godine.


BROŠURA ZA RODITELJE

Poštovani roditelji,

Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske zbog rastuće dostupnosti proizvoda koji sadrže nove psihoaktivne tvari te visokih rizika koji se povezuju s njihovom konzumacijom, izradio je brošuru za roditelje Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati.

Svrha predmetne brošure je informirati roditelje o toj pojavi. U njoj ćete naći osnovne informacije o tome što su nove psihoaktivne tvari (nove droge), u kakvim se oblicima pojavljuju, gdje se iste mogu nabaviti, koji su učinci i štetne zdravstvene posljedice konzumacije novih droga te kako prepoznati trovanje novim psihoaktivnim tvarima. Također, u brošuri su navedeni savjeti za roditelje kako na vrijeme uočiti i spriječiti problem vezan uz konzumaciju novih  psihoatkivnih tvari, odnosno kako razgovarati s djetetom o novim drogama i štetnim posljedicama njihove konzumacije.

S obzirom na aktualnost problematike novih droga i njihove pojavnosti na tržištu RH, kao i trendove koji ukazuju kako je Hrvatska iznad europskog prosjeka po konzumiranju novih droga medu mladima, Ministarstvo znanosti i obrazovanja predmetnu brošuru dostavilo je svim osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj.

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf


Poštovani roditelji,

dokumente vezane za rad škole (Godišnji plan i program, Školski kurikulum, Statut, Kućni red, Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoških mjera itd.) možete naći ovdje.

Vremenik pisanih provjera nalazi se ovdje.

Termine individualnih informacija za roditelje naći ćete na povezinici u podizborniku "Primanje roditelja" s lijeve strane.

 

 


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Rujan 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa
Ispunjavate li ankete?
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 9. 2014.

Ukupno: 283369
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Gimnazija Lucijana Vranjanina Zagreb / Trg hrvatskih pavlina 1, HR-10000 Zagreb / www.gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr / glv@gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju