preskoči na sadržaj

Gimnazija Lucijana Vranjanina Zagreb

 > Natjecanja  > Fizika
Školsko (općinsko) natjecanje FIZIKA 2020 - Grad Zagreb KONAČNI REZULTATI

Dana 29. siječnja 2020. godine u Gimnaziji Lucijana Vranjanina održan je sastanak Županijskog povjerenstva na kojem je izvršeno usklađivanje bodovanja na školskom (općinskom) natjecanju iz Fizike učenika Grada Zagreba i u skladu s  korekcijama bodova formirane su konačne rang liste po skupinama.

Prema konačnim rang listama određeni su bodovni pragovi za pozivanje učenika na županijsko natjecanje (u pojedinoj skupini na županijsko natjecanje pozivaju se učenici s jednakim ili većim brojem bodova od bodovnog praga): 

1. skupina 26 bodova

2. skupina 41 bod

3. skupina 33 boda

4. skupina 23 boda

 U prilogu se nalaze nalaze tablice s konačnim rezultatima za Grad Zagreb i u njima su učenici koji prolaze na županijsko natjecanje označeni zelenom bojom.

Čestitamo svim učenicima i mentorima na postignutim rezltatima smiley

 

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti županijskom povjerenstvu na e-mail adresu stjepan.sabolek@gmail.com i na broj mobitela 091 501 2939.

Županijsko povjerenstvo


Školsko (općinsko) natjecanje u Lucijanki - FIZIKA 2020

Natjecanje se održalo danas 22. siječnja 2020.

Zadatci i rješenja se nalaze u priloženim dokumentima.

Tablice s rezultatima su također u priloženim dokumentima ispod.

Čestitamo učencima na postignutim rezultatima blush !!!


Školsko (općinsko) natjecanje iz Fizike 2020.

Školsko (općinsko) natjecanje bit će provedeno u srijedu 22. siječnja 2020. godine, s početkom u 13.00 sati u svim srednjim školama Grada Zagreba (i cijeloj Hrvatskoj) koje su se online prijavile Državnom povjerenstvu u središnji sustav za natjecanje (rok za prijavu škola i učenika je  20.01.2020.).

22. siječnja 2020. ujutro državno povjerenstvo će objaviti zadatke i rješenja u središnjem sustavu za natjecanje (https://core.natjecanja-iz-fizike.net/login.php). Zadaci i rješenja će biti objavljeni u 'zipanom' PDF formatu zaštićeni zaporkom. Zaporka za zadatke će biti objavljena na istim mrežnim stranicama u 11:00 sati, a zaporka za otvaranje rješenja u 13:30 sati.

Da bi mogli vidjeti zadatke, rješenja i zaporke, morate se prvo ulogirati u sustav s korisničkim imenom i lozinkom kojom ste prijavili vašu školu u sustav za natjecanje na https://core.natjecanja-iz-fizike.net/login.php.

Natjecanje se priprema i provodi uvažavajući upute Državnog povjerenstva objavljene na mrežnim stranicama Hrvatskog fizikalnog društva (https://natjecanja-iz-fizike.net/), Upute za provođenje školskog (općinskog) natjecanja Županijskog povjerenstva (u prilogu) i Upute za provođenje natjecanja i smotri (https://www.azoo.hr/index.php?view=article&id=7685&naziv=upute-za-provedbu-natjecanja-i-smotri-u-2020-godini).

Učenici (za maloljetne učenike njihovi roditelji) i njihovi mentori trebaju potpisati Privole za korištenje ososbnih podataka u svrhu natjecanja. Odgovarajući obrasci nalaze se u prilozima.

Obavezno učenicima prije početka pisanja treba pročitati ''Upute učenicima prije pisanja testa'' (u prilogu)

Za pisanje testa učenicima pripremite papire kao što piše u tim uputama.

U prilogu je također Obrazac za zaporku.

Srednje škole domaćini školskih (općinskih) natjecanja, nakon provedenog natjecanja i bodovanja najkasnije do subote  25. siječnja 2020. godine trebaju unijeti rezultate u središnji sustav za natjecanje.

Učeničke radove također treba složiti po skupinama, spakirati u koverte i dostaviti zaključno do ponedjeljka 27. siječnja 2020. godine na adresu županijskog povjerenstva: Gimnazija Lucijana Vranjanina, Trg hrvatskih pavlina 1, Zagreb .

Naglašavamo dostaviti, što znači ili osobno ili nekom dostavnom službom koja dostavlja isti dan.

Ovih rokova se obavezno morate pridržavati, da bi se Županijsko povjerenstvo moglo na vrijeme sastati, uskladiti bodovanje i napraviti jedinstvenu listu poretka na temelju koje poziva učenike na županijsko natjecanje.

Ako neka škola – domaćin školskog (općinskog) natjecanja do navedenog roka ne dostavi potrebne materijale, učenici te škole neće moći sudjelovati u daljnjem natjecanju.

Županijsko povjerenstvo će nakon usklađivanja bodovanja napraviti jedinstvenu listu unošenjem konačnih rezultata u središnji sustav i odrediti pragove za prolazak na županijsko natjecanje najkasnije  do srijede 29. siječnja 2020. godine.

Pratite informacije o natjecanju iz Fizike na mrežnoj stranici Gimnazije Lucijana Vranjanina (http://www.gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr/natjecanja/fizika), i na mrežnim stranicama HFD-a (https://natjecanja-iz-fizike.net/).

Želim Vam svima puno uspjeha u radu, a učenicima puno uspjeha u rješavanju zadataka!

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti županijskom povjerenstvu na e-mail adresu stjepan.sabolek@gmail.com i na broj mobitela 091 501 2939.

Županijsko povjerenstvo.


Vremenik natjecanja iz Fizike šk. godine 2019./2020.

Datumi odravanja natjecanja iz Fizike šk. godine 2019./2020.

 • ŠKOLSKO (OPĆINSKO): srijeda 22. siječnja 2020.
 • ZUPANIJSKO :               ponedjeljak 16. ozujka 2020.
 • DRZAVNO:              od ponedjeljka 20. travnja do četvrtka 23. travnja 2020.

Županijsko natjecanje iz Fizike 2019. Grad Zagreb - rezultati

Rezultati Županijskog natjecanja iz Fizike, koje je održano 05. ožujka 2019., nalaze se u priloženim tablicama.

Rezultati će postati konačni tek nakon što Državno povjerenstvo obavi usklađivanje bodovanja. Posebna napomena Državnog povjerenstva o usklađivanju bodovanja nalazi se u priloženim dokumentima.

Čestitamo svim učenicima i mentorima na postignutim rezultatima! smiley


Županijsko natjecanje 2019 - ZADACI I RJEŠENJA

Županijsko natjecanje 2019. - Grad Zagreb

Županijsko natjecanje iz Fizike za učenike srednjih škola Grada Zagreba održat će se 05. ožujka 2019. godine u Gimnaziji Lucijana Vranjanina, Trg hrvatskih pavlina 1.

Učenici trebaju doći u 9 sati i 15 minuta i sa sobom trebaju imati identifikacijski dokument.

Natjecanje će se odvijati prema slijedećem PROGRAMU:

 • do 09:15           dolazak učenika i mentora u Gimnaziju Lucijana Vranjanina
 • 09:15                otvaranje Županijskog natjecanja
 • 09:35                odlazak u učionice
 • 10:00 -14:00     rješavanje pisanih zadataka
 • 13:00                sastanak Županijskog povjerenstva
 • 16:45                objava privremenih rezultata
 • 17:00-17:30      rok za predaju pisanih žalbi
 • od 17:30           rješavanje žalbi učenika
 • oko 19:00         objava neslužbenih rezultata

Posebna napomena za županijsko natjecanje i Upute za županijsko natjecanje koje je objavilo Državno povjerenstvo (https://natjecanja-iz-fizike.net/ ) nalaze se u priloženim dokumentima.

Čestitamo pozvanim sudionicima i želimo im puno uspjeha smiley

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti županijskom povjerenstvu na e-mail adresu stjepan.sabolek@gmail.com i na broj mobitela 091 501 2939.


Školsko (općinsko) natjecanje 2019 - Grad Zagreb KONAČNI REZULTATI

Dana 30. siječnja 2019. godine u Gimnaziji Lucijana Vranjanina održan je sastanak Županijskog povjerenstva na kojem je izvršeno usklađivanje bodovanja na školskom (općinskom) natjecanju iz Fizike učenika Grada Zagreba i u skladu s  korekcijama bodova formirane su konačne rang liste po skupinama.

Prema konačnim rang listama određeni su bodovni pragovi za pozivanje učenika na županijsko natjecanje (u pojedinoj skupini na županijsko natjecanje pozivaju se učenici s jednakim ili većim brojem bodova od bodovnog praga): 

1. skupina 29 bodova

2. skupina 35 bodova

3. skupina 28 bodova

4. skupina 21 bod

 U prilogu se nalaze nalaze tablice s konačnim rezultatima za Grad Zagreb i u njima su učenici koji prolaze na županijsko natjecanje označeni zelenom bojom.

Čestitamo svim učenicima i mentorima na postignutim rezltatima smiley

 

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti županijskom povjerenstvu na e-mail adresu stjepan.sabolek@gmail.com i na broj mobitela 091 501 2939.

Županijsko povjerenstvo


Školsko (općinsko) natjecanje 2019 - Gimnaziaj Lucijana Vranjanina

22.01.2019. u Gimnaziji Lucijana Vranjanina održano je školsko (općinsko) natjecanje iz Fizike.

Tablica s rezultatima nalazi se u priloženim dokumentima.

Zadaci i rješenja zadataka također su u priloženim dokumentima..

Čestitamo svim učenicima na sudjelovanju i rezultatima smiley

 

Povjerenstvo


Školsko (općinsko) natjecanje 2019 - Grad Zagreb

Školsko (općinsko) natjecanje bit će provedeno u utorak 22. siječnja 2019. godine, s početkom u 13.00 sati u svim srednjim školama Grada Zagreba (i cijeloj Hrvatskoj) koje su se online prijavile Državnom povjerenstvu u središnji sustav za natjecanje (rok za prijavu škola je  20.01.2019.).

Škole trebaju također prije natjecanja prijaviti učenike  u središnji sustav za natjecanje prema ''Uputstvima_za_prijavu_i_kori_tenje_sredi_njeg_sustava-1'' (u prilogu) koja možete preuzeti na https://natjecanja-iz-fizike.net/wp-content/uploads/2018/12/Uputstva_za_prijavu_i_kori_tenje_sredi_njeg_sustava-1.pdf .

Učenici (za maloljetne učenike njihovi roditelji ili staratelji) i njihvi mentori trebaju potpisati izjave o davanju suglasnosti za korištenje njihovih ososbnih podataka u svrhu natjecanja (obrasci u priloženim dokumentima)

22. siječnja 2019. ujutro državno povjerenstvo će objaviti zadatke i rješenja na mrežnim stranicama natjecanja (https://core.natjecanja-iz-fizike.net/pages/content/role2/st0/zadaci.php). Zadaci i rješenja će biti objavljeni u 'zipanom' PDF formatu zaštićenim zaporkom. Zaporka za zadatke će biti objavljena na istim mrežnim stranicama u 11:00 sati, a zaporka za otvaranje rješenja u 13:30 sati.

Da bi mogli vidjeti zadatke, rješenja i zaporke, morate se prvo ulogirati u sustav s korisničkim imenom i lozinkom kojom ste prijavili vašu školu u sustav za natjecanje.

Natjecanje se priprema i provodi uvažavajući upute Državnog povjerenstva objavljene na mrežnim stranicama Hrvatskog fizikalnog društva (https://natjecanja-iz-fizike.net/), Upute za provođenje školskog (općinskog) natjecanja Županijskog povjerenstva (u prilogu) i Upute za provedbu natjecanja i smotri u 2019. godini (na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje).

Obavezno učenicima prije početka pisanja treba pročitati ''Upute učenicima prije pisanja testa''.

Za pisanje testa učenicima pripremite papire kao što piše u tim uputama.

U prilogu Vam također šaljem Obrazac za zaporku.

Srednje škole domaćini školskih (općinskih) natjecanja, nakon provedenog natjecanja, bodovanja i rješavanja žalbi učenika, najkasnije do petka  25. siječnja 2019. godine trebaju unijeti rezultate u središnji sustav za natjecanje

Učeničke radove, obrasce sa zaporkama i ispisane tablice s rezultatima također treba složiti po skupinama, spakirati u koverte i dostaviti zaključno do petka 25. siječnja 2019. godine na adresu županijskog povjerenstva: Gimnazija Lucijana Vranjanina, Trg hrvatskih pavlina 1, Zagreb .

Naglašavamo dostaviti, što znači ili osobno ili nekom dostavnom službom koja dostavlja isti dan, jer budete li slali poštom, radovi ne mogu stići u petak 25. siječnja 2019.

Ovih rokova se obavezno morate pridržavati, da bi se Županijsko povjerenstvo moglo na vrijeme sastati, uskladiti bodovanje i napraviti jedinstvenu listu poretka na temelju koje poziva učenike na županijsko natjecanje.

Ako neka škola – domaćin školskog (općinskog) natjecanja do navedenog roka ne dostavi potrebne materijale, učenici te škole neće moći sudjelovati u daljnjem natjecanju.

Županijsko povjerenstvo će nakon usklađivanja bodovanja napraviti jedinstvenu listu unošenjem konačnih rezultata u središnji sustav i odrediti pragove za prolazak na županijsko natjecanje najkasnije  do petka 01. veljače 2019. godine.

U priloženim dokumentima su upute, obrasci i podaci o županijskom povjerenstvu.

Pratite informacije o natjecanju iz Fizike na mrežnoj stranici Gimnazije Lucijana Vranjanina (http://www.gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr/natjecanja/fizika), i na mrežnim stranicama HFD-a (https://natjecanja-iz-fizike.net/ i sustav za natjecanje).
 

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti županijskom povjerenstvu na e-mail adresu stjepan.sabolek@gmail.com i na broj mobitela 091 501 2939.


Natjecanje iz Fizike školske godine 2018./2019.

Vremenik natjecanja

Školska razina:  22. siječnja 2019. (utorak)

Županijska razina:  5. ožujka 2019. (utorak)

Državno:    10. – 13. travnja 2019. (srijeda – subota)

Rok za prijavu eksperimentalnih radova:  3. prosinca 2018.

Detaljnije upute i rokove te upute za eksperimentalne radove možete pročitati na stranici https://natjecanja-iz-fizike.net/

 


Županijsko natjecanje iz Fizike 2018 - Grad Zagreb

Županijsko natjecanje iz Fizike održano je 06. ožujka 2018. u Gimnaziji Lucijana Vranjanina.

U priloženim dokumentima se nalaze rang liste po skupinama nakon što je Županijsko povjerenstvo izvršilo bodovanje učeničkih radova i rješavanje žalbi učenika.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na postignutim rezultatima!  smiley

U prilogu se nalazi i posebna napomena kojom Državno povjerenstvo objašnjava kako formira ukupnu rang listu na temelju koje se učenici pozivaju na Državno natjecanje. 

Također u prilozima se nalaze zadaci i rješenja.

Novo: Konačne rezultate nakon žalbi kao i popise učenika pozvanih na državno natjecanje iz fizike za šk. godinu 2017./2018. možete pronaći na stranici http://rezultati.natjecanja-iz-fizike.net/ . Državno natjecanje se ove godine održava u Puli. Škole domaćini školskog (općinskog) natjecanja rezultate mogu također vidjeti kad se ulogiraju u aplikaciju za natjecanje.

Županijsko povjerenstvo.


Školsko (općinsko) ntjecanje iz Fizike _ Grad Zagreb KONAČNI REZULTATI

Dana 06. veljače 2018. godine u Gimnaziji Lucijana Vranjanina održan je sastanak Županijskog povjerenstva na kojem je izvršeno usklađivanje bodovanja na školskom (općinskom) natjecanju iz Fizike učenika Grada Zagreba i u skladu s  korekcijama bodova formirane su konačne rang liste po skupinama.

Prema konačnim rang listama određeni su bodovni pragovi prema kojima se učenici pozivaju na županijsko natjecanje.

Konačni rezultati školskog (općinskog) natjecanja te bodovni pragovi za prolazak na županijsko netjecanje, za sve županije objavljeni su i mogu se vidjeti na linku http://rezultati.natjecanja-iz-fizike.net/

 U prilogu se nalaze nalaze tablice s konačnim rezultatima za Grad Zagreb i u njima su učenici koji prolaze na županijsko natjecanje označeni zelenom bojom.

Čestitamo svim učenicima i mentorima na postignutim rezltatima smiley

 

Županijsko povjerenstvo


Školsko (općinsko) natjecanje iz Fizike Lucijanka - rezultati

Rezultati školskog (općinskog) natjecanja iz Fizike održanog u našoj školi 29. siječnja 2018. nalaze se u priloženim dokumentima.

Zadatke i rješenja također možete tu preuzeti.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima! smiley

 


Državno natjecanje i smotra iz Fizike 2017

Od 2. do 5. svibnja 2017. godine održno je Državno natjecanje i smotra iz Fizike u Vinkovcima.

Na stranici Hrvatskog fizikalnog društva: http://natjecanja.hfd.hr/smotra_natjecanje/2016-17/index.php

objavljeni su rezultati natjecanja.

Čestitamo svim sudionicima i njihovim mentorima! smiley

Na natjecanju su sudjelovali naši učenici:

Petar Suman (4. F razred, mentor prof. Damir Rister, natjecanje u rješavanju problemskih zadataka) - III. nagrada

Maja Habuš i Lucija Šimić (4. G razred, mentor prof. Stjepan Sabolek, javno izlaganje eksperimentalnih tadova)


Županijsko natjecanje iz FIZIKE 2017 - Grad Zagreb

Županijsko natjecanje iz Fizike učenika srednjih škola Grada Zagreba održano je u srijedu 08. ožujka 2017. godine u Gimnaziji Lucijana Vranjanina, Trg hrvatskih pavlina 1, Zagreb.

Rezultati natjecanja objavljeni su u priloženim dokumentima.

Na stranici http://natjecanja.hfd.hr/smotra_natjecanje/2016-17/zupanijsko-rezultati.php su objavljene konačne rang liste županijskih natjecanja.

Čestitamo svim učenicima i mentorima na postignutim rezultatima!  smiley

Zahvaljujemo članovima Županijskog povjerenstva i dežurnim profesorima na suradnji.

U prilozima dolje se nalaze zadaci i rješenja.

 


Školsko (općinsko) natjecanje iz Fizike 2017 - Grad Zagreb

Objedinjeni rezultati školskog (općinskog) natjecanja iz Fizike učenika srednjih škola Grada Zagreba, održanog 30. siječnja 2017. godine  nalaze se u priloženim dokumentima.

Učenici koji su se plasirali na županijsko natjecanje u tablicama su označeni osjenčano.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima! smiley


Županijsko natjecanje će se održati 08. ožujka 2017.  u Gimnaziji Lucijana Vranjanina.

Detaljnije upute slijede.


Sve upite možete slati Županijskom povjerenstvu na e-mail adresu stjepan.sabolek@gmail.com


Školsko (općinsko) natjecanje iz Fizike 2017 - Lucijanka

Rezultati školskog (općinskog) natjecanja iz Fizike održanog u našoj školi 30. siječnja 2017. nalaze se u priloženim dokumentima. Zadatke i rješenja također možete tu preuzeti.

 

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima! smiley


Državno natjecanje i smotra iz Fizike 2016

Od 25. do 28. travnja 2016. godine održano je u Šibeniku Državno natjecanje i smotra iz Fizike.

Na Državnom natjecanju i smotri iz Fizike sudjelovao je naš učenik

Petar Suman (3. F razred, mentor prof. Damir Rister) i natjecao se u rješavanju problemskih zadataka.

Osvojio treću nagradu. Čestitamo mu! smiley

Na stranici Hrvatskog fizikalnog društva:

 http://natjecanja.hfd.hr/smotra_natjecanje/2015-16/index.php 

objavljeni su rezultati Državnog natjecanja iz Fizike.

Čestitamo sudionicima i njihovim mentorima!


REZULTATI - Županijsko natjecanje 2016.

Županijsko natjecanje održano je u četvtak 25. veljače 2016. godine u Gimnaziji Lucijana Vranjanina, Trg hrvatskih pavlina 1, Zagreb.

Službeni rezultati su u priloženoj tablici.

Zadaci i rješenja su također u priloženim dokumentima. 

Čestitamo učenicima i mentorima na uspjehu!

Članovima povjerenstva i dežurnim profesorima zahvaljujemo na suradnji!

Za dodatne informacije možete se obratiti Županijskom povjerenstvu na e-mail: stjepan.sabolek@gmail.com


Školsko (općinsko) natjecanje iz Fizike 2016 - Grad Zagreb

Objedinjeni rezultati školskog (općinskog) natjecanja iz Fizike učenika srednjih škola Grada Zagreba nalaze se u priloženim dokumentima.

Učenici koji su se plasirali na županijsko natjecanje označeni su zelenom bojom.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima!


Školsko (općinsko) natjecanje iz Fizike 2016 u Lucijanki

Rezultati školskog (općinskog) natjecanja iz Fizike održanog 27. siječnja 2016. u našoj školi nalaze se u dokumentima.

Čestike svim učenicima na uspjehu!


Natjecanje iz Fizike 2016. godine

Gimnazija Lucijana Vranjanina - domaćin županijskog natjecanja iz Fizike učenika srednjih škola Grada Zagreba.

Natjecanje se priprema i provodi uvažavajući Opće upute 2016, objavljene na stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje, upute Državnog povjerenstva, koje će biti objavljene na mrežnim stranicama Hrvatskog fizikalnog društva (http://natjecanja.hfd.hr).

 • 27. siječnja 2016. - školsko (općinsko) natjecanje
 • 25. veljače 2016.  - županijsko natjecanje
 • 25. - 28. travnja 2016. - državno natjecanje

Sve upite možete slati Županijskom povjerenstvu na e-mail adresu stjepan.sabolek@gmail.com

Priloženi dokumenti:
Zupanijsko povjerenstvo 20152016.pdf


Državno natjecanje i smotra iz Fizike 2015

Od 11. do 14. svibnja 2015. godine održano je u Trogiru Državno natjecanje i smotra iz Fizike.

Na Državnom natjecanju i smotri iz Fizike sudjelovali su naši učenici:

Petar Suman (2. F razred) natjecao se u rješavanju zadataka

Maja Habuš (2. G razred) i Petar Sabolek (3. G razred) natjecali se se u kategoriji ''eksperimentalni radovi'' s radom ''Elektromagnetsko kočenje''.

Rezultati se mogu pogledati na stranicama:

http://natjecanja.hfd.hr/smotra_natjecanje/2014-15/ss_poredak.php

http://natjecanja.hfd.hr/smotra_natjecanje/2014-15/poredak_s_exp.php#ss

 


International Conference of Young Scientists 2015

Županijsko natjecanje iz Fizike 2015

Županijsko natjecanje održano je u ponedjeljak 23. veljače 2015. godine u Gimnaziji Lucijana Vranjanina, Trg hrvatskih pavlina 1, Zagreb.

Službeni rezultati su u priloženoj tablici.

Za dodatne informacije možete se obratiti na e-mail: stjepan.sabolek@gmail.com


Školsko (općinsko) natjecanje iz Fizike 2015

Rezultati školskog (općinskog) natjecanja iz Fizike u Gimnaziji Lucijana Vranjanina, zadatci i rješenja su u priloženim dokumentima.

Objedinjeni rezultati školskog (općinskog) natjecanja iz Fizike učenika srednjih škola Grada Zagreba nalaze se u priloženim dokumentima.

Učenici koji su se plasirali na županijsko natjecanje označeni su zelenom bojom.


Natjecanje iz Fizike 2015

Gimnazija Lucijana Vranjanina od ove školske godine je domaćin županijskog natjecanja iz Fizike učenika srednjih škola Grada Zagreba.

Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport imenovao je 1. prosinca 2014. godine županijsko povjerenstvo za pripremu i provedbu natjecanja učenika srednjih škola Grada Zagreba iz Fizike (u priloženim dokumentima).

Natjecanje se priprema i provodi uvažavajući upute državnog povjerenstva objavljene na mrežnim stranicama Hrvatskog fizikalnog društva (http://natjecanja.hfd.hr), Upute za provođenje školskog (općinskog) i županijskog natjecanja i Opće upute 2015 (u priloženim dokumentima)

Sve upite možete slati županijskom povjerenstvu na e-mail adresu stjepan.sabolek@gmail.com


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Kolovoz 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Anketa
Ispunjavate li ankete?
Brojač posjeta
Ispis statistike od 3. 9. 2014.

Ukupno: 336490
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Gimnazija Lucijana Vranjanina Zagreb / Trg hrvatskih pavlina 1, HR-10000 Zagreb / www.gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr / glv@gimnazija-lvranjanina-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju